lauantai 3. tammikuuta 2015

Pyykkipoika tuunailun kohteena...

... tällä kertaa.
Eli Taigerista löysin näitä isoja pyykkipoikia ja ihan pakko oli sellainen tuunailla. Mä oon niitä nähny kun ihmiset on maailmalla hankkinu ja nyt sitte löysin täältäki. On niitä varmaa aijemminki ollu tarjolla mut mun silmiin ei oo missään osunu.

Tässä ihan alkuperäsessä kunnossaan eli puun värinen ja pinta vähän liukas eli tais olla jollain konstilla lakattu. Mä sitte ekana gessosin pari kertaa ja sen jälkeen maalasin akryylimaalilla vaaleeks.

 
Tässä sitten valmis versio. Eli pohjalla laiton pätkän pitsiä ja toiseen reunaan lila sävyisen koriste nauhan. Toisessa reunassa on kartongista stanssattu kiekura jonka ensin maalasin lilalla ja sitten lisäilin siihen vähän gessoa pehmentämään väriä. Kukkarykelmän alla on valkosia höyheniä ja kukat siinä päällä. Kukkina mulla on siinä Wild Orchid Craftin kukkia, pari silkkiruusu nuppua, pari omaa tekemää kukkaa ja sitte viel pari ihan pientä ruusun nuppua. Toi teksti Always Joy Life on sellasia valmiita tarra sanoja jotka liimasin siihen.

 
Tässä toiselta sivulta kuvaa.

 
Ja tässä toiselta sivulta.

 
Taakse kiinitin vielä ripustimen et pyykkipojan voi kiinnitää seinään ja laittaa siihen sitte vaiks muistilappuja roikkumaa. Siinnä tää projekti kokonaisuudessaan.
Kiva kun kävit kattomassa ja yritän taas mahdollisimman pian laittaa jotai uutta.

4 kommenttia: