maanantai 15. huhtikuuta 2013

Käsityö- ja askartelukirppiksestä tuli hankittua....

.... metalli kehyksiä. Siis nehän on ihan metalli ristikkoa mikä on kastettu paperimassaan. Musta ne näytti nii kivoilta et oli ihan pakko ostaa ja nyt ne päätyy tauluksi.
Vähän aikaa piti funtsii et mitäs niihin laittais mut siitä se lähti pikkuhiljaa. Kaikki on suunnilleen samanlaisia mut eri värisävysiä.

Eli laitoin tonne verkon taakse kuviopaperii mikä ei kyllä kauheesti näy mut on suunnilleen saman sävynen koristeitten kanssa. Sitten kiinnitin 3D keijun kartongin päälle mihin reunaan kiinnitin pitsiä. Yhessä kulmassa on samaan sävyyn sopivia nappeja ja kaikissa kulmissa sävyyn sopivaa siemenhelmi sekoitusta. Toiseen reunaan tein sitte paperi kukista tollasen asetelman. Täytyy viellä laittaa kiinnityslenkit nii nää on valmiit seinälle.Sama juttu mut sinisävysenä.


Ja sitte viel yks eri sävynen. Tätä mun täytyy viel vähän entrata. Nyt vasta kuvattuna huomasin et toi keijun hame loppuu hassusti kesken. Täytyy siihen kekata jotai laittaa vaiks paperista hame jatkumaa alas asti tai jotai mut tolleen sitä ei voi jättää. Siitä puuttuu kans rusetti tosta kukan alta mut ku tää oli viimene ja sitä vähä kiireessä tein :)
 
Kiva kun kävit kattomassa:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti