maanantai 23. syyskuuta 2013

Pari tilaustyötä...

.... olis tässä. Aina sillon tällön tulee tehtyy tilauksestaki jottai ja tässä tulosta.
Sain käsiteltäväksi pari laatikkoa, mä tietty unohdin taas ottaa niitä ennen kuvia.

Tässä tää eka eli puinen laatikko mikä oli jo valmiiks maalattu valkoseks. Päälikanteen laitoin tietty kukka koristeita. Sitten sain jotain tarvikkeita mukaan nauhoja ja pitsejä mut tähän laatikkon valkkasin niistä ainoastaan ton päällä olleen kirjain kirjailun. Tein siihen kehykset ja helmillä koristelin osan laatikkoo.

 
Edestä laatikko näyttää tältä eli samaa paperia mitä päälikannessakin ja sitten pitsiä. Tää laatikko on vähän korkeen mallinen olis varmaan tarvinnu laittaa toi alempi pitsi ylemmäs. Nyt kun kuvaa kattelee ni olis voinu näyttää kivemmalt. Tietty sitte ongelmana on aina toi lukon kohta mut näi täll kertaa.


 
Tässä viel sivu suunnasta.

 
Sisältä tää on ihan simppeli eli maalasin vaaleen siniseks ja samaa paperia mitä päälläki.

 
Tää toinen laatikko on vähän eri mallinen mut kiva siitäki tuli. Eli sinisävystä nyttenki. Ekana Maija Desing paperit niinku edellisessäki. Tähän laitoin sinistä pitsii minkä päällä helmi nauhaa. Kukkaset on kans sini sävysiä ja osa itte koottuja. Keskellä on kuva johon tein taas kehyksen.
 
 
Tää laatikko on matalan mallinen eli siihen en sitte saanu mitään pitsiä mahtumaan, eli reunoilla pelkästään noi Maija Desing paperit.

 
Tässä sivukuvaa.

 
Kannen sisäpuolelle en täll kertaa laittanu kaiken peittävää paperii van tohon keskelle. Sitte leimasi Distress inkillä noi kulmakoristeet. Niitte päälle sipasin viel Perfect pearlssia nii näytti ihan hyvältä.

 
Tässä viel laatikko sisältä. Niinku näkyy laatikko on aika matala sisältäki.
Ai nii molemmissa on sitte puuhelmet jalkoina.

 
Siinnä kaikki täll kertaa. Sori et oli tässä vähän taukoo päivityksissä mut on ollu kaikenlaisii kiireitä ja flunssaki painaa päälle. Leimailutaivaassa tuli päivä vietettyy Mulperin Askartelupuodin Minnan apulaisena ja mukavaa oli jälleen kerran.
Kiva kun kävit kattomassa:)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti