torstai 10. heinäkuuta 2014

Kirppislöytö jälleen kerran....

.... tuunattu uuteen uskoon. Siis käytiin päivän lomareissulla ja siinnä samalla kierreltiin eri paikkakuntien kirppareita. Mullehan kirpparit on oikeita aarreaittoja, aina löytyy jotai kivaa. Kirppareilta mä aina katsastan kaikki pitsit ja pitsiliinat mitä sitte voi käyttää noihin askarteluihi. Toinen mitä mun silmät aina ettii on kaikki laatikot ja rasiat.
No tällä kertaa pitsien lisäks löysin pari rasiaa. Siis itteasiassa ne on molemmat samanlaisia eli olen tuunannu molemmat ja tässä niistä ensimmäinen.

Alkuperäinen rasia näyttää tältä, siis se on puinen ja tossa kannessa on tollanen reikä. Ensin ajattelin et olisin laittanu siihen sellasen läpinäkyvän muovin mut sitt loppujen lopuks laitoin reijän peittoon.

 
Tässä kuvaa sisältä.

 
Tässä sitten tuunattu versio. Eli ensin maalasin koko helahoidon luonnonvalkosella akryylimaalilla. Sitten tein jokaseen sivuun paperista panelit. Eli tossa on kaks paperii päällekkäin ja molemmat on Maija Desing papereita. Alla on tummemman punanen yksvärinen ja päällä sitte kukallinen.
Kannen reunaan laitoin pitsin. Siinnä on itteasiassa kaks pitsiä mut toinen näkyy vaan päällepäi.

 
Tässä on sitten kuvaa päältäpäin. Eli laitoin isommat 3 valkosta ruusuu (kirpparilöytö) ja sitte väleihin pienemmät vaaleenpunaset ruusut. Vaaleenpunaset on kans kirpparilta eli oikeesti ne oli ennen kiinni kynttilä mansetissa. Kukkien alta pilkistää kans vähän pitsiä joka on leikattu kirpparilta löydetyst pikku liinasta. Sitte liimasin sinnetänne muutaman helmen ja siinnä kaikki.

 
Sisäosan päälystin samalla paperilla ja lisäsin vielä pitsin tohon yläreunaan.

 
Tässä kansi viellä päältäpäin kuvattuna. Ai nii tossa kukkien keskellä on pieni risiini keiju.

 
Eli siinnä tään ertanen laatikko. Toinen samanlainen on melki valmiina eli muutaman päivän päästä saan varmaan senkin blogattua. Mut kiva kun kävit kattomassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti