perjantai 18. heinäkuuta 2014

Ruusuinen lokerikko....

....on tullu valmiiks joku aika takaperin mut nyt vasta sain sen kuvattua. Tein pitkästä aikaa vähän tummemman sävyisen laatikoston ja kyllähän siitä ihan nätti tuli.

Kaikki paperit on samasta paperikosta jonka nimee en tietty just nyt muista, mut jos joku haluaa tietää nii kysele kommentilla niin metsästän nimen.
Mutta tässä laatikko edestä päin eli pelkät paperit ei kauheesti pitsii tai muutakaan hörhelöö ole tässä laatikossa. Metalliset jalat tähän ruuvasin ja maalasin ne kulta maalilla.

 
Tässä laatikko sivusuunnassa. Ai nii tää laatikko oli ihan puun värinen alunperin ja ensin tietty maalasin sen akryyli maalilla ja sitten noi paperit liimattu paikoilleen. Maalin väriä on vaikee sanoo kun sekottelin sen itte.

 
Tässä laatikko päältäpäin eli kulmissa kukkakoristeet ja keskellä kehystetty kuva. Toi kehys oli alunperin tumman sininen mut gessosin sen ja maalasin viininpunaseksi. Sitte sipasin siihen kans kultaa niin korostuu vähän noi kuviot. Kuva on kanssa vaihdettavissa eli voi laittaa jonkun muunki kuvan.

 
Sisällä on lokerot eli jotain pientä tavaraa olis tälläses kiva säilyttää. Lokeroitten pohjalle leikkasin kans paperit ja muuten se on ihan vaan maalattu.

 
Kannen sisäpuoli on sitte tässä eli pelkkä paperi siinnä.

 
Mutta siinnä tämä laatikko kokonaisuudessaan. Vähän eri sävynen kun mun muut työt mut vaihtelu virkistää. Kiva kun kävit kattomassa ja lisää juttuja tulee ihan lähipäivinä jahka saan kuvattuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti